<

Працівники Волиньради перерахували частину зарплатні для потреб 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:02 | 3.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
423
/ Коментарі відсутні

Бійцям 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого передали черговий гуманітарний вантаж.

Про це 2 червня повідомили у Волинській обласній раді.

Під час спілкування з військовими голова Волиньради Григорій Недопад зазначив, що цей транш підтримки для військових придбано завдяки зусиллям працівників виконавчого апарату обласної ради.

«Усі без винятку з понад 50 співробітників перерахували частину зарплатні для допомоги нашим бійцям з вірою у Збройні сили України та нашу перемогу, – зазначив Григорій Недопад. – Тут те, про що ви просили, зокрема, і піксельна форма нестандартних розмірів, яку на наше індивідуальне замовлення виготовила швейна фабрика «Едельвіка».

Також бійцям передали натільну білизну, шкарпетки, рушники, комплекти рацій та планшети для управління дронами.

До формування вантажу також долучився і благодійний фонд «Добра справа».

На зустріч з військовими, аби узгодити конкретику необхідного, прибули також і депутати Волиньради Валентин Кошельник, Ярослав МатвійчукЮрій СиротюкАндрій Бокоч, міський голова Володимира Ігор Пальонка та очільник Володимир-Волинської райради Віктор Хиць. Це когорта людей, які також постійно опікуються потребами бригади, зазначають у Волиньраді.

Григорій Недопад запевнив, що спільними зусиллями вже наступного тижня військовослужбовцям доправлять два позашляховики, а також бронежилети та шоломи. Він також зазначив, що готується до передачі і спецтехніка, зокрема, екскаватори й трали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа