<

Працівники УВКГ за одну ніч провели ремонтні роботи на вулиці 20 липня у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 25.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
657
/ Коментарі відсутні

З 22-ї години 24-го листопада до ранку 25-го листопада тривали ремонтні роботи по заміні засувки діаметром 300 мм на вулиці 20-го липня у Володимирі.

Аварійна бригада дільниці водопроводу, попри мінусову температуру на вулиці, працювала у нічну пору доби, повідомляють на сайті міста.

На цій ділянці розташований водопровід, який забезпечує питною водою мешканців навколишніх вулиць. Однак після тривалої експлуатації на даному об’єкті зносилася засувка.

Тому було прийнято рішення щодо її заміни. Втім, у ході виконання робіт виникли певні труднощі через зношеність старих труб, тож процес  затягнувся на кілька годин.

Зі слів начальника аварійної бригади Миколи Загайчука, працівникам УВКГ довелося докласти чималих зусиль задля того, аби у подальшому мати можливість у випадку аварійних ситуацій або поточних ремонтів локально перекривати окремі ділянки водопровідних мереж.

Управління водопровідно-каналізаційного господарства звертається до жителів, у будинках яких виникла проблема з водопостачанням, з розумінням поставитися до ситуації.

“Люди працюють у нічний час, стоячи по коліна у воді у морозну погоду, щоб у денну пору доби у ваших домівках була вода. Однак не все залежить від них. Мережі старі, і в будь-який момент можуть виникнути труднощі, а робочий процес затягнутися”, – йдеться в повідомленні.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер