<

Працівники птахофабрики Володимира висадили в Устилузькому лісництві більше 15 тисяч нових дерев

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 29.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1368
/ коментарі 2

В рамках проекту Президента України «Зелена країна» працівники птахофабрики Володимира долучилися до акції «Створюємо ліси разом».

Учасники акції висадили 15 430 нових дерева, а працівники ДП “Володимир-Волинське ЛМГ” підготували площу, надали посадковий матеріал та провели інструктаж з посадки сіянців для учасників, повідомляють у фейсбуці птахофабрики.

“Іноді дуже корисно провести робочий день змінивши офісний кабінет та монітор комп’ютера на фізичну працю та ще й з таким бонусом, як провести час на свіжому повітрі”, – поділилася інспектор з кадрів Ірина Пуцерук.

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні розпочинають екологічний проєкт “Зелена країна”, в рамках якого планують за 10 років збільшити площі лісів на 1 мільйон гектарів.

За даними офіційного сайту програми “Зелена країна”, станом на кінець жовтня висаджено вже майже 21,2 мільйона саджанців дерев по всій країні.

В той же час, у Волинській області посадили 2,65 мільйона дерев. Така активна участь в програмі дає Волині посісти друге місце в загальнонаціональному рейтингу виконання програми після Житомирської області, де висалили понад 8 мільйонів саджанців.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок