<

Надзвичайники ліквідували пожежу в багатоповерхівці у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:29 | 26.01.2016 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

25-го січня, близько 13-ї години надійшло повідомлення від жителя Володимира-Волинського, що по вулиці Старицького, 3/1 їде дим з під’їзду.

На місце події прибуло перше відділення ДПРЧ-7 під керівництвом заступника начальника ДПРЧ-7 Олександра Бенеди та начальника караулу ДПРЧ-7 Тараса Малащука, з часом було направлено друге відділення ДПРЧ-7 під керівництвом командира відділення Івана Шемчука, – інтернет-виданню БУГ повідомив Олег Іовенко, провідний фахівець Володимир-Волинського МРВ УДСНС України у Волинській області.

По прибуттю на місце надзвичайники провели розвідку сильно задимленого під’їзду та  встановили, що горить колишній сміттєпровід та приміщення на першому поверсі, але основна частина диму піднялася на останні поверха під’їзду з 6-го по 9-й поверх.

При гасінні були евакуйовані жителі під’їзду. Рятувальниками використовувались балони на стисненому повітрі для захисту органів дихання. Осередок пожежі у приміщенні розміром орієнтовно 3х3 метри було локалізовано та ліквідовано. Причина та збитки по даному загорянню встановлюються

На місце події працювала оперативна група Володимир-Волинського відділку поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер