<

Повідомили ситуацію щодо маршрутних перевезень у громаді Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 15.03.2022 / Володимир / /
Перегляди
3046
/ Коментарі відсутні

14-го березня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зустрівся з перевізниками громади Володимира, аби обговорити проблемні питання роботи маршрутного транспорту.

Як зазначив Ярослав Матвійчук, підприємці, які надають послуги громадського транспорту, стикаються зараз із багатьма проблемами, що пов’язані з пальним, значно зниженим пасажиропотоком, та нестачею водіїв. Тому потрібно разом шукати шляхи їх вирішення, пишуть у фейсбуці громади.

Як повідомили перевізники, станом на сьогодні перевезення у громаді здійснюються за маршрутами №14, 10, 16А та 21 з 7:00 до 18:30. Маршрути №15 та №4 працюють за звичним графіком. В той же час у селах громади рух маршрутного транспорту тимчасово призупинений.

Значними факторами впливу на спроможність стабільної роботи перевізників є наявність та ціна пального, а також пасажиропотік, який знизився через дистанційну роботу навчальних та інших закладів.

Управління інфраструктури отримало доручення у найкоротший термін обговорити з перевізниками можливість вирішення проблеми надання перевезень, зокрема у сільській місцевості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця