<

Повернення українському Володимиру історичної назви викликало ажіотаж у росіян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:04 | 1.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
5646
/ коментарів 18

Після того, як депутати 1-го жовтня проголосували за повернення Володимиру історичної назви та відкидання приставки “Волинський”, у російському місті з такою ж назвою, висловили своє невдоволення.

Як бачимо, вісті ширяться швидко. У Росії вже встигли прокоментувати ситуацію представники влади.

Вони заявляють, що місто з назвою “Володимир” має бути лише одне, і такий населений пункт уже розташований в Росії. Про це заявив начальник управління зв’язками з громадськістю і ЗМІ адміністрації російського міста Олександр Карпилович російським ЗМІ.

Нагадаємо, 1-го жовтня депутати на сесії міської ради 8 скликання проголосували за перейменування Володимира-Волинського у Володимир. Тепер рішення має підтримати Верховна Рада України.

Раніше Володимир-Волинський вже називався Володимиром. Але у 1795 році місто увійшло до складу Російської імперії як один з повітових центрів Волинської губернії. Тоді ж місто було перейменоване на Володимир-Волинський, з метою відрізнити його від російського Владимира на Клязьмі.




коментарів: 18
  1. Батюшки! Люди добрые! А что будет, если жители Новоград-Волынского (Житомирская область) захотят сбросить эту ненавистную жителям Волыни приставку–“Волынск”? В лучшем случае вернут городу изначальное название Звягель или Возвягель. Но самое страшное, для нас, маскалей, если, отбросив “Волынский”,решат назвать Новгород.
    Расея-матушка рыдает, узнав о новом городе Владимир (надеемся в честь нашего президента?), но если появится Новгород вместо Новоград-Волынского, Расея утонет в горьких слезах. О горе нам, окаянным!!!! Этим украинцам не надо оружия против нас, они силой своего “ума” ложат нас на лопатки.

    • потап, російські міста ми не перейменовуєм, і ти не лізь до наших.
      Наше місто було засноване з цією назвою.

  2. Якщо за їхньою логікою місто Володимир має бути лише одне, то давайте дивитися чиє місто старше те і буде називатись Володимир.

  3. Поверхнева дискусія ,зачекайте поки попи з РПЦвУ підключаться і їх сектанти з іконами.

  4. Це ж скількох кацапів GPS не у той Володимир приведе…
    Хоч би з хасидами за розташування не побилися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер