<

«Потрібно змінювати цей первіснообщинний лад», – депутат Володимир-Волинської районної ради про процес голосування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 26.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
53
/ 1 коментар

Депутати Володимир-Волинської районної ради до цього часу голосують поіменно, озвучуючи в голос «за», «проти» чи «утримався». Електронної системи голосування в раді немає – вона не безкоштовна, а вільних коштів на її придбання немає.

Підняв питання встановлення електронної системи для голосування депутат районної ради Валентин Вірковський. За його словами, під час сесії більше часу витрачається на сам процес голосування, ніж на обговорення проєктів рішень.

“Може треба змінювати цей первіснообщинний лад під час голосування. Вивчити, чи можна програмку на голосування придбати”, – сказав Вірковський.

Як зазначив голова ради Віктор Хиць, він спілкувався з мером Нововолинська Борисом Карпусом щодо питання використання старої програми для голосування, яка зберігається у Нововолинську. Є одна проблема – в якості інтернету в районній раді.

“Питання треба вивчити комплексно. Система має працювати, якщо не функціонуватиме через певні причини, то нащо купувати”, – сказав Хиць і наголосив, що питання буде вивчене.




один коментар
  1. Пан Вірковський, посоромилися б.
    Ваш вік граничить з віком того ладу, а ви такий наклеп і образу на них наводите!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа