<

Потрібні двері? У МегаБуді діє найбільший виставковий зал дверей у регіоні*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 11.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
707
/ Коментарі відсутні

У магазині будматеріалів «МегаБУД», що знаходиться у Володимирі-Волинському, діє найбільший у Володимирі-Волинському і один з найбільших в області виставковий зал міжкімнатних і вхідних дверей. Тому, якщо потрібні двері – вам дорога до «МегаБУду».

Магазин запрошує подивитися на те, як вибрані двері будуть виглядати в реальності. Справа в тому, що виставковий зал обладнаний спеціальними перегородками з уже встановленими дверними конструкціями. Тут можна побачити, як двері виглядають в інтер’єрі і як поєднуються з дверною фурнітурою.

У магазині представлений великий асортимент дверей від українських і закордонних виробників.

Тут можна побачити продукцію від виробників: “Термінус”, “Родос”, “Аксіома”, “Папа карло”, “Неман”, “Двері Білорусії”, “Релікт”, “Статус”, “Новий стиль”, “Оміс”, “Кофрат”, “Древовуд”, “Ліберто”, “Ваш стиль” та інші.

У МегаБУДі виставлені якісні товари за різною ціною для задоволення найрізноманітніших запитів покупців. Класичні і модернові, подвійні, дерев’яні і скляні, двері-купе… Тут можна знайти все: від дорогих моделей зі справжнього дерева і до найдешевших, проте якісних. Також можливо замовити подібні двері для виготовлення за особливими розмірами.

Продавці відділу знають про двері і фурнітуру достатньо багато, щоб зуміти допомогти з вибором кожному покупцеві, адже кожна фірма, яка представляє у магазині продукцію, проводить навчання для консультантів.

При покупці дверей магазин безкоштовно надає послуги з врізки замків і фурнітури.

Магазин вже багато років співпрацює з професійними майстрами, які зможуть швидко та якісно виконати роботи з монтування дверних конструкцій.

Виставковий зал з дверима у «МегаБУДі» займає третину площі магазину – майже 200 квадратних метрів. Власники спеціально відвели для відділу так багато місця, щоб дозволити клієнтам зробити влучний вибір.

Придбати двері у магазині можна, оплативши покупку частинами. Це безвідсоткова послуга. Також діє знижка у 30% на різні види вхідних і міжкімнатних дверей.

Тому, якщо вам потрібні двері, то щоб вибрати їх, вам не потрібно їхати далеко. Виставковий зал «МегаБУДу» запрошує вас, а консультанти допоможуть вибрати те, що вам потрібно.

Окрім дверей у МегаБУДі великий асортимент інших матеріалів для ремонту вашої оселі. Якщо вам потрібен ламінат, то вибирати його прямуйте до МегаБУДу.

У магазині діє бонусна карткова система знижок. При великих замовленнях індивідуально обговорюються додаткові знижки.

Магазин працює вже більше 12-ти років. За цей час йому вдалося вийти високий рівень довіри клієнтів.

МегаБУД знаходиться за адресою: місто Володоимир-Волинський, вулиця Шевченка, 74. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, у суботу та неділю з 9:00 до 15:00.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа