<

Потрібен капітальний ремонт! Інспектор Ляля перевірила дві важливі дороги Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 7.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Інспектор Ляля 7-го травня вийшла на дороги Володимира-Волинського. Цього разу вона проінспектувала об’їздну вулицю Володимира Великого та Устилузьку. Вердикт Інспектора Лялі – потрібен капітальний ремонт!

Дорогу Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг повністю повинні були заасфальтували ще минулого року за кошти польського кредиту. Проте щось пішло не так і відрізок дороги так і залишився зі старим потрісканим асфальтом.

Інспектор Ляля перевірила відрізок вулиці Устилузької від повороту на Нововолинськ і до межі міста в бік Устилуга.

На всьому відрізку повно невеликих ям і тріщин, є і середні. Подекуди лежить вибитий щебінь. Є місця, де посеред проїжджої частини, верхній шар асфальту зліз, оголивши бордюри. Виявляється дорога колись була вужчою. А біля АЗС «ОККО» глибина однієї з ям перевищує 8 сантиметрів. Тут латка тримається на латці.

Ями на цьому відрізку вже латали кілька місяців тому, взимку, тому що ситуація була катастрофічною. Водіям доводилося виїжджати на зустрічну, і це на дорозі, де завжди спостерігається активний рух автомобілів.

Скоро асфальт тут знову почне сипатися, впевнена Інспектор Ляля. Відремонтуйте вже нарешті дорогу державного значення!

На повороті з Устилузької на Володимира Великого ситуація ще більш плачевна. Автомобілі змушені гальмувати, цим самим створюючи перешкоду для інших учасників дорожнього руху.

Далі ям на дорозі небагато, але якщо зустрічаються, то глибокі. Є кілька таких, в які можна «вскочити» біля кільця. Дорога вкрита тріщинами, які скоро можуть перетворитися у дещо грізніше. Вердикт Інспектора Лялі – дорога потребує хоча б поточного ремонту!

Також Інспектор Ляля була неприємно здивована кількістю сміття на узбіччях доріг.

Нагадуємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер