<

Порушення законодавства про закупівлі: суд щодо директора КП «Полігон» у Володимирі-Волинському перенесли

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 3.12.2019 / Володимир / , , , , /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

3-го грудня у Володимир-Волинському міському суді повинен був відбутися розгляд двох справ про адміністративні правопорушення щодо директора КП «Полігон» Олександра Козичка та бухгалтера підприємства. Обоє заявили, що бажають перенести дату засідання у зв’язку із відсутністю адвокатів.

Суть справ – порушення законодавства про закупівлі.

Суддя Андрій Каліщук оголосив, що справи розглядаються за статтею 164-14 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Директор комунального підприємства «Полігон» Олександр Козичко повідомив суду, що його адвоката немає в місті та попросив перенести засідання. Суд постановив надати таку можливість. Козичка з адвокатом чекатимуть у залі суду 12-го грудня о 14:00.

Бухгалтер підприємства Ірина Лещук також попросила перенести судове засідання – суд задовольнив прохання, щоб надати можливість жінці укласти угоду з адвокатом. Наступне засідання у справі відбудеться 12-го грудня о 14:30.

Стаття 164-14 КУпАП передбачає накладення штрафу на службових (посадових), уповноважених осіб від семисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Судове засідання також відвідав громадський активіст Тарас Сватко, який раніше анонсував його на своїй сторінці у фейсбуці.

Зазначимо, що судове засідання спочатку хотіли провести в кабінеті судді, але через присутність журналістів перенесли в судову залу.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2554808077950545&set=a.813840195380684&type=3&theater




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок