<

Популярний гурт KALUSH та місцеві виконавці: жителів Володимира та гостей запрошують на святковий концерт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 28.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
1710
/ 1 коментар

1-го серпня у парку «Слов’янський» на мешканців Володимира та гостей міста чекає святковий концерт за участю відомих артистів та гуртів.

Організатори святкування Дня міста запрошують відвідати вечірній концерт за участю артистів, котрий розпочнеться о 19:00, йдеться на сайті міста.

Розпочне концертну програму місцевий гурт  Oznaka, який було створено лише цього року, але уже встиг полюбитись володимирчанам, а також іще один молодий рок-гурт із міста Ковеля – ПРОТЕЇН.

Запалюватимуть сцену у Володимирі-Волинському і «Брати Станіслава» – це рок-гурт з Івано-Франківська, який було створено у 2015 році  братами-близнюками Володимиром та Сергієм Гупалами. Творчість «БС» сублімує серйозність та сатиру, від пошуку справедливості до відвертого висміювання актуальних проблем, а ще це чудове звучання якісного українського року.

Не залишить байдужими гостей свята і виступ співачки зі Львова Андріани, адже її пісні з балканськими мотивами є своєрідною візитівкою співачки, що відрізняє її від інших колег з шоу-бізу.

Хедлайнер святкового концерту до Дня міста – популярний гурт KALUSH запрошує володимирчан насолодитися репом нового покоління. Гурт, що був створений у 2019 році, випустив у лютому цього року дебютний альбом «HOTIN». За короткий час існування KALUSH вже встиг випустити безліч хітових синглів, котрі відтворюють історію життя та переживань фронтмена гурту Олега Псюка.

Читайте також: Екскурсії, змагання, конкурси та концерти: повідомили програму святкування Дня міста у Володимирі




один коментар
  1. На мою думку на Андріані можна було б і зупинитись. Це поп співачка і вона подобаєтся “пересічному місцянину”. А “Калуш” це “нішовий” колектив думка про який у тих самих “пересічних” складеться відразу з перших гнусавих слів. Жля кулушних і пожібних експериментів треба робити окремо ізольовані фестивалі тільки для “любителів” і “поціновувачів” , подібної з дозволу сказати “музики”. Журна трата грошей. Але ж громада багата. Особисті амбіції окремих осіб, може хадовільнити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер