<

Популярна письменниця Марина Павленко зустрілась із читачами Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 10.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

10-го вересня відбулась творча зустріч Марини Павленко із юними читачами у Володимирі-Волинському. Їх на зустріч прийшло більше півсотні.

Марина Павленко – українська поетеса та письменниця, також одна із авторів шкільної програми з літератури. Її твори вивчають у молодшій і середній школі за новою програмою.

Літераторка представила свою творчість багатьма книгами, зокрема, розповіла про 5 частин всім відомої “Русалоньки з 7-в”, трилогію “Домовичок”, “Райдуга в решеті”, де йдеться про дитинство таких постатей як Василя Стуса, Василя Симоненка, Павла Тичини.

Авторка пише мовою сленгу, тому її твори актуальні серед школярів: там йдеться і про побутові проблеми сучасних підлітків, про “метелики у голові, в животі та інших місцях” уперемішку з казковими моментами.

Під час презентації Марина Павленко радить дітям читати разом:

“Навіть якщо вам у дитинстві батьки не читали – обов’язково читайте своїм дітям. Річ в тому, що коли ти сідаєш читати із маленькою людиною в підгузках за величезною книжкою із малюнками – це об’єднує. Усі захоплюючі моменти твору як щасливі та смішні, так і драматичні, ви переживаєте їх разом”, – каже письменниця.

Володимир-Волинські слухачі здивували поетесу запитаням: “Якби ви мали суперсилу, якою вона була б?”:

“Я б одразу посунула назад усіх бойовиків і сепаратистів. Хотілося б повернути загиблих. І повернути Україні свої межі, зі щасливим кінцем”, – відповіла авторка, й зізналась – подібне її питають вперше.

Опісля зустрічі Марина Павленко залюбки роздавала автографи, купували її книги як діти, так і дорослі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер