<

Попри війну, діти отримали свято: у Слов’янському парку Володимира відкрили ялинку та резиденцію Святого Миколая

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 19.12.2022 / Володимир / /
Перегляди
846
/ Коментарі відсутні

19-го грудня у Володимирі влаштували справжнє свято для малечі. У Слов’янському парку засвітили живу ялинку. Також відкрили резиденцію Святого Миколая.

Незважаючи на всю складність ситуації у країні, у Володимирі все ж вирішили влаштували свято для дітей. У Слов’янському парку засвітили головну ялинку. Вона, на відміну від минулорічних, була живою, одно з тих, що росли там.

Також справжнім сюрпризом для присутніх стало відкриття резиденції Святого Миколая в одній з яток, оскільки це тримали в секреті і не оголошували раніше.

Для дітлахів створили справжнє свято. Не зважаючи на морозну погоду, охочих прийшло чимало. Після вистави, запальних танців та конкурсів до дітвори вийшов Святий Миколай та всі разом засвітили ялинку. Також всі охочі могли поласувати смаколиками та теплими напоями з різдвяних яток, які діятимуть у парку впродовж свят. Більше, емоцій зі свята дивіться у фото.

Якою була головна ялинка у Володимирі минулого року, дивіться у новині: Нові ілюмінації, каруселі та розваги: у Володимирі засвітили головну ялинку




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок