<

Понад 35 мільйонів гривень боргує Володимир-Волинський район за спожитий газ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 30.05.2017 / Володимир /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

30-го травня під час засідання колегії Володимир-Волинської РДА, Петро Чуцький, начальник управління архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства повідомив, що за спожитий природній газ існує борг понад 35,2 мільйони гривень.

Зокрема, як розповів посадовець, борг від населення району складає 6-ть мільйонів, а понад 25-ть мільйонів це не відшкодовані державою субсидії. Також пан Чуцький додав, що існує і заборгованість в розмірі понад 3 мільйони гривень по пільгах, які також має повернути держава.

Петро Чуцький наголосив, що владі району необхідно розробити і реалізувати систему спеціальних заходів, аби ліквідувати заборгованість ще до початку опалювального сезону.

Голова РДА Наталія Василець доручила Чуцькому та керівництву фінансового управління РДА провести всебічний аналіз найбільш затратних котельнях та підготувати заходи для економії енергоносіїв. Також голова РДА наголосила, що необхідно підготувати інформацію, скільки боргує окремо кожна сільська рада за спожитий природній газ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер