<

Померла завідувачка дитячої бібліотеки у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 31.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
2093
/ Коментарі відсутні

Відійшла у вічність завідувачка Володимир-Волинської міської бібліотеки для дітей Ольга Лівак.

Відійшла у вічність світла людина, завідувачка Володимир-Волинською міською бібліотекою для дітей Ольга Адамівна Лівак, – повідомляє Волинська обласна бібліотека для дітей.

Трудову діяльність Ольга Адамівна розпочала у 1979 році й до останніх днів була віддана своїй професії. З часу її приходу до бібліотеки багато що змінилося у виконанні функцій установи, але незмінно високим залишався авторитет та затребуваність Ольги Адамівни, найцінніші її людські та професійні якості: мудрість, порядність, доброта, приємне спілкування, а ще, неймовірна відданість бібліотечній справі України.

У Володимир-Волинській міській бібліотеці для дітей вона змогла найповніше реалізувати своє покликання.

Так сталося, що у Володимир-Волинській міській бібліотеці для дітей вона змогла найповніше реалізувати своє покликання.

“Бібліотека, в яку вкладала душу, працю, життя, в якій кожна книга – свідок її щоденних турбот, переживань, клопотів, стала храмом її душі. Як до себе, так і до своїх підлеглих вона завжди була вимогливою і водночас справедливою. Після спілкування з нею світлішало на душі, з’являлася впевненість, адже Ольга Адамівна завжди знаходила потрібні слова й могла запропонувати вихід з будь-якої ситуації.

Словами важко загоїти на серці рану від втрати, важко знайти слова втіхи, проте світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть”, – пишуть колеги. 

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Ольги Лівак




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок