<

Польські партнери профінансують облаштування укриттів у школах Володимирського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 19.07.2022 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
631
/ Коментарі відсутні

За допомоги та фінансування польських партнерів Konwent Współpracy Samorządowej Polska-Ukraina у Володимирському районі приступають до втілення в життя проєкту «Укриття».

Його мета – підтримати навчальні заклади щодо облаштування укриттів, адже це питання є важливим в час війни, повідомляють у фейсбуці Асоціації місцевого самоврядування “Прибужжя”.

Крім того, з 1-го вересня розпочати офлайн-навчання зможуть лише в тих навчальних закладах, де є повністю облаштовані укриття для школярів.

“Не можна позбавляти дітей можливостей живого спілкування з однолітками і розвитку в соціумі”, – йдеться у повідомленні.

У рамках проєкту до кінця літа планують допомогти з облаштуванням таких укриттів у школах Нововолинська (7 закладів), Володимира (4), а також у Головному, Устилузі, Поромові, Литовежі та Вишневі.

Нагадаємо: Підготовка до навчального року: у школах Нововолинської громади облаштовують укриття

Допомога надається в рамках проекту «Підтримка цивільного українського населення, яке проживає в Польщі та у Волинській області», що співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – Зміни в регіоні, яку реалізує Фонд Освіта для Демократії




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер