<

Половина Володимира-Волинського стоїть у заторах – мер просить потерпіти через незручності з ремонтом центральних вулиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 29.08.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 4

Під щовівторкового брифінгу, 29-го серпня,міський голова Володимира-Волинського попросив містян потерпіти через незручності пов’язані з ремонтом дорожнього покриття вулиць Луцької, Данила Галицького та Небесної Сотні.

Як розповів мер Петро Саганюк, роботи ведуться швидкими темпами та найближчим часом завершаться.

Щодо дорожнього покриття по вулиці Небесної Сотні, то роботи мають завершити сьогодні ввечері, 29-го серпня. Також планується здача актів виконаних робіт. Зазначимо, що це не стосується тротуарів.

“Ми плануємо пізніше продовжити ремонт ремонт дорожнього покриття від вулиці Небесної Сотні і до майбутнього Центру зайнятості. Звичайно там є ще проблема з освітленням, тому я дав розпорядження готувати проект, як там краще зробити. В жовтні виділимо кошти (12 жовтня відбудеться чергова сесія міських депутатів -ред.). Тоді облаштуємо освітлення і покладемо бруківку. Щодо озеленення, як пропонували зробити “острівці”, то зараз так не роблять, ми краще поставити бетонні тумби,” – прокоментував Петро Саганюк.

Також мер повідомив, що на двох інших вулицях міста – Луцькій та Данила Галицького, підрядник розпочав вкладати вирівнюючий шар асфальту. Після цього на частині дороги піднімуть бордюр та вкладатимуть основний шар дорожнього покриття. Додамо, що на деяких відрізках дороги заплановано вкладання трьох таких шарів. Також високопосадовець зазначив, що дорожники працюють з ранку і до вечора, аби такі незручності не затягуватися.

“Я прошу містян потерпіти через незручності викликані цим ремонтом. Зараз 1 вересня і школярі підуть до школи, то там де були пішохідні переходи постараємось поставити регулювальників,” – додав міський голова на завершення.




коментарів: 4
  1. Пару днів заторів на Луцькій це просто ніщо в порівнянні з місяцями розпилу та позору Аміли на Ковельській.
    Також мер не додав що він ніякого відношення не має до вкладання нового покриття, так як це проект дороги Рівне – Устилуг.

  2. Як жеж бісять ці нитикі!!! Для людей роблять краще, ось зміни! Чи так і сидіти в гавні? Щоб хто не робив наш народ зажди знайде на що нарікати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер