<

Політична партія “Наш Край” у Володимирі-Волинському прямо порушила Закон України “Про місцеві вибори”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 10.10.2015 / Володимир /
Перегляди
15
/ коментарів 5

Із початком агітації політичні партії та кандидати у депутати рад різних рівнів розпочали активну діяльність. Однак, одні – в межах закону України “Про місцеві вибори” – інші різними, відомими їм способами. Новостворена у місті, зі щедрими обіцянками, партія “Наш Край”, на чолі із відомим директором ТзОВ “Гербор-Холдинг” Олегом Борбелюком, не знайшла кращого місця для агітаційних біл-бордів, як державні установи – міський центр зайнятості та Володимир-Волинське ВПУ.

Ще із минулих виборів до Верховної Ради містяни не встигли забути на Володимир-Волинському ВПУ та міському центрі зайнятості обличчя головного “радикала” України Олега Ляшка та його соратника із Нововолинська Віктора Яреми, про що і минулоріч повідомляв “БУГ”.

Однак, і на місцевих виборах-2015 “святе місце” пустим не залишилося. Цього разу естафету підхопив новостворений у Володимирі-Волинському “Наш Край” – політична парія, яку очолюють п’ять співголів – Олександр Мазурчак, Олександр Фельдман, Юрій Гранатуров, Антон Кіссе та Сергій Кальцев, які до подій Революції гідності були членами Партії регіонів

Громіздкі борди місцевого лідера партії Олега Борбелюка “прикрасили” Володимир-Волинське ВПУ та міський центр зайнятості, тим самим прямо порушивши ст.60 р.9. 5 Закону України “Про місцеві вибори” в новій редакції 2015-го року. Зокрема, у законі сказано:

“Забороняється:

5) розміщувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, політичну рекламу та повідомлення про перебіг виборчого процесу на пам’ятках архітектури, на об’єктах культурної спадщини, на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності, а також у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху”.

Отож, виникає питання до людей із гаслом “Розвиток Волині – наша робота”: якими ж методами ви збираєтеся “розвивати Волинь”, якщо ще на початку свої “роботи” порушуєте закони України? А ще цікаво, хто в місті вже вдруге поспіль політичним силам, які (вивчаючи списки) тісно переплітаються між собою – “радикали” та “нашікраївці”, дозволив незаконне розміщення агітаційних біл-бордів на державних установах та навчальних закладах.

наш край2
наш край5

Редакція інтернет-видання “БУГ” не стоятиме осторонь та звертатиметься у Володимир-Волинське ТВК зі скаргою на протизаконні дії політичної партії “Наш Край”.




коментарів: 5
  1. Ви нiчого не розумiэте, саме тi метри на яких реклама -не належать центру зайнятостi i ВПУ.

    • це ж саме можна дописати до кожної партії…А ще мона: вони каки а ми ЦЯЦІ. І не важно шо цяці дають і одразу ж виконують обіцянки НА ДИВАНІ! Люди реальні справи роблять, а ви – людські ПУСТОТИ все вспокоїтися ніяк не можете – гадите на кожному кутучку. Ну…ну…ви, шановні борці за правду, справедливість та “всі проти всіх, тільки не протьи себе” облажаєтесь найперші, бо дальше пустомелі, нульових слів ніколи не сягали.

  2. Так подавайте скаргу і не скіглить! Ліпше робілі б мовчки справу, а не балакали… А стосовно ригів, спитайте у “патріотів” з ОЗГ “ПРИХВАТ” що там роблять ригі-прохфесіонали чи коли Петя продаст фабріку?! Все зрозуміло стосовно НАШГО КРАЮ, але Олег знає свою справу і хай липше він ніж піздабол з вилами чи прихватовець!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця