<

Поліція повинна брати дозвіл у Саганюка для того, щоб вручити постанову директору КП “Полігон” у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 29.04.2016 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ коментар 21

Директор комунального підприємства Олександр Козичко заявив, що поліцейські перш ніж приїхати на “Полігон” повинні питати дозволу Петра Саганюка. Про індидент розповів 28-го квітня, на своїй сторінці у Фейсбук активіст Володимира-Волинського Тарас Сватко.

Патрульна поліція винесла претензію Олександру Козичку, директору КП “Полігон”,  щоб він в місячний термін усунув недоліки по дорожнім знакам на трасі Н-22.

“… Чи то свідомо чи забувши про дану претензію пан Козичко не усунув жодного вказаного недоліку цілком проігнорувавши вказівку поліції. Саме тому патрульні і їхали в напрямку до КП щоб винести постанову пану Козичко, а нас зупинили як свідків і запросили проїхати з ними, бо думали, що можливо він не буде згідний і відмовиться від підпису в постанові.

Так і сталося. Приїхавши на КП директор почав нервувати і відмовився від підпису. Ми вийшли на двір щоб розписатись в постанові про те, що директор відмовився її підписувати і не згідний з нею, аж тут почалося…

Пан Козичко в ярості вибігає за нами з словами до поліцейських: “Ви чому заїхали на мою територію без дозволу?!Це моя земля! І взагалі, перш ніж їхати сюди вам треба було запитати дозволу в мера!”

До цих слів я тихенько стояв і мовчав милуючись роботою поліцейських.

Але слова пана Козичка були явно лишніми в цьому дійстві і я вирішив йому пояснити в чиїй власності знаходиться комунальне підприємство. Правда, директор на відріз відмовлявся визнати підприємство власністю громади і говорив, що це власність Петра Даниловича.

Ну і само-собою на закінчення вельмишановний директор запитав в нас чи нам немає більше чим зайнятись і нахамив нам використовуючи при цьому нецензурну лайку.

Я попросив його не нервуватись і побажав йому гарного дня.” – йдеться в дописі.




коментарів: 21
  1. Гнать надо таких директоров,которые не могут выполнить свою роботу,за которую получает зарплату с наших налогов.

    • А всіх давить жаба що директор самостійно дає раду підприємству. Є проблеми з вивозом сміття? Є проблеми з обкошуванням тротуарів? Є проблеми з прибиранням вулиць? Правильно-нема. Але ж комусь свербить, як не Сєргеєвій чешеться, то цим обертням нема за шо вцепитися. Їдь за Луцьку трасу протокол напиши, до Новіка не можна добратися щоб колесо не розбити, то їм до с..ки.

  2. Козичку треба напевно до Пеха йти на прийом. Всі себе чуть не царями почувають біля папиного корита.

    • а так рахують , що комунальні підприємства це царства ПАПИ всі комунальні директори і теплокомуненерго і водоканалу і полігону і зеленого господарства , бо всіх їх тримає на короткому повідку , що називається контракт на один рік.

  3. Лікарня-власність главврача, бурса- директора , пєдагогколедж- савельєва, а місто сагана?

  4. Коли ця особа звільнилась з теплокомуненерго, то колектив два тижні святкував, то уявіть хто він.

    • а теплококуненерго від цього зовсіи не постраждало ,замість нього папік поставив ще одну свою людину – Кравчука , а як він піде з підприємства то там будуть святкувати не один місяць !!!

  5. Шо взяти з кацапа? Худоба воно є безрогая))) Говорити з людьми і то не вміє – бичить))) Пора прокуратурі ним занятись – скільки грошей той полігон прекрадає і відмиває))))

  6. Вимога №21 від 19.04.2016р. про заміну/встановлення дорожніх знаків по вул. Луцька, Д.Галицького, Устилузька, які є у межах міста, але перебувають на балансі Укравтодору. На виконання даної вимоги відведено термін у 7 днів (строк виконання до 27.04.2016р.), потребують заміни 20 дорожніх знаків. За який місячний термін виконання йде мова?
    20.04.2016р. на управління патрульної поліції м. Луцьк було надіслано лист-клопотання щодо продовження строку виконання вищезгаданої вимоги, оскільки КП “Полігон” є структурним підрозділом виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та відповідно фінансується з міського бюджету. На даний час КП “Полігон” підготовлено клопотання про виділення коштів для заміни та додаткового встановлення дорожніх знаків по місту, яке буде розглянуто на сесії міської ради у травні 2016р. В листі було зазначено про повідомлення КП “Полігон” про прийняте рішення. На даний час відповідь не отримано.
    Згідно акта прийому прийому-передачі даних вулиць на баланс Укравтодору,ю за Полігоном залишено їх прибирання, посипання протиожеледними засобами та ливнева каналізація.
    За безпеку дорожнього руху (ремонт, розмітку, знаки) відповідає Укравтодор.
    Враховуючи те, що місцева філія Укравтодору постійно відмовляється виконувати покладені на неї обов’язки по утриманнню даних доріг (брак коштів, людей, техніки і т.д.), міська влада за рахунок коштів місцевого бюджету частину робіт скеровує на КП Полігон . КП Полігон проведе заміну та встановлення вказаних у вимозі дорожніх знаків після виділення відповідних коштів з міського бюджету, оскільки на теперішній час усі кошти спрямовуються на паливо-мастильні матеріали, запчастини, зарплату та податки. За яке ігнорування вимог поліції йде мова? Хай спочатку розберуться у документації на вказану ділянку дороги, хто за що відповідає, а тоді висувають законні та обгрунтовані вимоги.
    При складанні протоколу працівниками поліції вони неодноразово відходили вбік для перемовин у телефонному режимі. Складається враження, що дане дійство було інсценовано з певною метою. На законні вимоги директора про ознайомлення працівниками поліції з листом на обласне управління про продовження строку виконання вимоги та їх бездіяльність (ненадання відповіді), про ознайомлення з актом прийому-передачі вказаних вулиць – вони ніяк не реагували, вперто наполягаючи на тому, що директор повинен підписати постанову про притягнення його до адміністративної відповідальності. Ніякі доводи, обгрунтування не бралися до уваги, лише підпиши постанову – і все! Що це? Знову взялися за показники? Потрібно набрати певну кількість протоколів, постанов, штрафів? Навіщо доводити людей до нервового зриву? Можна було б з їхнього боку хоча б спокійно і розсудливо вислухати опонента.
    Власником підприємства є громада міста, але це не означає, що кожен житель міста буде керувати ним на власний розсуд. Дане підприємство є структурним підрозділом міської ради, претензій, пропозиції, заяви до його роботи потрібно адресувати до міської ради, яка у свою чергу керує роботою через директора.
    В’їзд на територію підприємства обмежений з питань безпеки транспортних засобів та людей, оскільки підприємством використовується великогабаритна техніка та механізми. Зокрема, протягом 2015 року на території підприємства при маневруванні автомобілями на польській реєстрації, з вини самих водіїв даних транспортних засобів, їх було пошкоджено при виїзді з території на роботи технікою Полігону. При в’їзді на територію є знак “В’їзд заборонено”, на який було звернуто увагу водіїв і тому претензій до КП Полігон вони не висували.
    По вчорашньому інциденту було направлено звернення до керівництва Національної поліції України про неправомірність дій працівників обласної поліції.

    • Козично лепший друг Саганюка , разом колись мабуть зїли вагон ковбаси , випили цистерну горілки і …… море баб , ну хіба може бути в Козичка інша позиція , подумайте лишень.?11

    • В Вас, КП “Полігон” було декілька років часу щоб привести знаки у відповідність до ДСТУ. І взагалі, що це за керівник котрий не знає норм по встановленню та заміні знаків, але на якого покладений такий обов”язок?
      Стосовно знаку “В”їзд заборонено”, то він установлений з порушенням ДСТУ, а також, як видно було з розміщеної на території КП техніки та особистого авто директора, ігнорується щоденно, адже цей знак забороняє в”їзд усім транспортним засобам. Надіємось, що даний недолік КП також усунить.

      • наша місцева поліція , маю на увазі порядні рядові працівники ніколи не наведуть порядок в місті , бо їм не дасть це зробити їхнє начальство по вказівці папіка , який контолював і контролює кожний крок поліції !!!

  7. Директор на відріз відмовлявся визнати підприємство власністю громади і говорив, що це власність Петра Даниловича. Цим все сказано.

    • Козичко один з команди мера , за пять каденцій , що створювалась команда ,вся команда вже думає так як мер , де-юре мер повинен мати лише обмежені повноваження приймати рішення щодо комунальної власності і що чітко визначені законом , а ні ділі в місті все на так – хочеш на роботу в конумальні підприємства .навіть простим працівником треба йти на поклон до папи , папік може пресувати працівників , навіть пробувати виганяти з роботи , а може помилувати , він же цар всія міста, директорів комунальних підприємств понапризначав таких , щоб в першу чергу виконували його волю , а інтереси колективів його не цікавлять , і тому практично ,майже всі керівники комунальних підприємств не фахові спеціалісти , ніколи не працювати на нижчих керівних посадах на цих підприємствах , як каже закон , ця тенденція продовжується і далі як видно по теплокомуенерго ,хіба не можна було б знайти в 36-тисячному місті іншого керівника з досвідом роботи , навіть того Кобу і не особу , яка можливо замішана в махінаціх з дровами разом з минулим директором підприємства , а в принципі все зрозуміло тим гірші справи в комунальних підприємствах – то легше буде віддати ці підприєммтва в приватні руки.

  8. Дякую моїм друзям з БУГу за публікацію даного коменту. Нарешті я познайомлюсь з анонімом рексом))) Інформація про стан мого здоров”я відноситься до конфіденційної, а тому після Пасхи мною буде зареєстровано заяву до поліції :) Добре, що є IP-адреси :)

    • Правильно!!! Обнагліло бидло до безкрайності!!!! Пора вже відповідати за свої наклепи!!!!

  9. Читаєш коменти…приходить думка…не допусти вас до влади, Самонеміч!!! ВИ так гарно всіх “виводите” на чисту воду “святі люди””!!!По собі судите?! Ви багато вже з Зінкевичем горілки випили??? Що за рахунок бруду до влади рветесь..Беріть приклад з Юнака- вітає людей завжди зі святами у вигляді листівок(приємно), подаруночки на новий рік діткам передає…А ви думає, що через ваш бруд люди вас виберуть…”чесні, святі люди”!!! Не позортесь!!!

    • пане Свій ! це що потроху Самопоміч стає Самонеміччю можливо правда , а що вона може-
      їх же тіьки сім , а “тих ” як мінімум 20 , ну що вони можуть , правда могли б і блокувати сесію , але не хочуть , але все таки трохи галасують ,правда толку великого немає поки що , відносно Юнака – ніхто не забороняє йому йти таким шляхом до влади , а щоб сорочка була чиста -треба бруд забрати і не тільки це повинна робити одна Самопоміч !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер