<

Поліції не бояться: водії продовжують паркуватися біля продовольчого ринку у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 30.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ коментарів 5

Водії продовжують паркуватись біля продовольчого ринку у Володимирі-Волинському, попри заборонні знаки. Тут зранку до завершення дня розвантажують і забирають товар, а також просто лишають авто на цілий день. Не страшить водіїв навіть те, що в останні дні тут часто зупиняється патрульна поліція, розповідають в соцмережах.

Патруль бачили тут і 30-го липня. Поліцейські виписували штраф одному з водіїв, що припаркувався біля зупинки громадського транспоту.

Зазначимо, що для того, щоб об’їхати припарковані автомобілі, водії мусять виїжджати на зустрічну смугу руху. Зазначимо, що ця дорога – це траса Н-22, на якій жвавий рух автомобілів.

Водії нехтують дорожнім знаком, а також визначеним часом розвантаження товару – до 9:00. Часто авто змушені об’їжджати припарковані авто, адже подекуди вони можуть стояти у два ряди.

Нагадаємо, аби водії не паркувались на частині тротуару, у лютому біля ринку встановили обмежувачі руху.




коментарів: 5
  1. Це по всьому місту ,де хочуть там і стають. Вантажівки через центр міста їздять.А депутати міськради вирішують як це місто назвати.Можливо потрібно всі забороняючі знаки зняти ,щоб не стидно було дивитись на цих “оленів”.

  2. А де там паркуватись ?
    Біля ринку потрібна парковка, хай влада зробить ії, тоді ніхто не буде паркуватись там

  3. Парковка є за капличкою. А всіх хто там паркується треба штрафувати!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер