<

Екс-поліцейський загинув в ДТП у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 13.07.2016 / Володимир / /
Перегляди
140
/ коментарів 14

Вночі 13-го липня, близько 3-ї ночі, дорожньо-транспортна пригода трапилась у Володимирі-Волинському. Загинув колишній правоохоронець, звільненний зі служби понад рік тому.

Як повідомляють очевидці, автівка рухалась по вулиці Устилузькій Володимира-Волинського на великій швидкості та, невпоравшись з керуванням зіткнувлася з бетоним парканом в наслідок чого відкинуло на зупинку громадського транспорту.

Для виконання аварійно-рятувальних робіт уже за 5-ть хвилин на місце події прибули бійці 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини під керівництвом начальника варти капітана служби цивільного захисту Андрія Пікули.

1

З’ясувалося, що під легковим автомобілем, що потрапив у ДТП, перебувають троє людей. Один чоловік був мертвий, а інші потребували невідкладної медичної допомоги. Загиблий був працівником правоохоронних органів.

За допомогою гідравлічних ножиць особовий склад ДПРЧ-7 відрізали двері та конструкцію автомобіля, визволили потерпілих, поклали їх на ноші та передали працівникам швидкої медичної допомоги, а тоді дістали тіло загиблого.




коментарів: 14
  1. о 3 годині ночі на шаленній швидкості можуть літати тільки п”яні….. особливо мєнти і прокурори

    • Що можна мєнту, прости Господи покійному, то не можна простому смертному. Так було у ВВ. Але не хочемо продовження. Співчуття родині. Наука для інших- гірка, страшна. Мо комусь і дійде.

    • Так пане Приступа він працював в органах, але він не був як ви виразились “мєнтом”, він давно за власним бажанням там не працював.Покійний був чесною, доброю, людиною, допомагав мамі, був опорою для дружини, чудовим батьком для маленького синочка, Андрій був Людиною з великої букви.Але не це важливо,хто вам дав право писати такі коментарі? Ми всі під Богом ходимо.Задумайтесь хоч на хвилину….

  2. пиятика швидкість, неуважність та нехтування правилами дорожнього руху збирає свою данину.

  3. Сьогодні він а завтра на його місці можете бути і ВИ пане ПРИСТУПА і пане ПЕТРО.Ви над тим не задумувались? А жаль.ВСІ ми під Богом.

  4. Він був чудовою людиною, товаришем, єдиною дитиною у мами. В правоохоронних органах пропрацював лише декілька років, він не був “ментом” він кращий. Та життя виявилось надто коротким. Ми іноді засуджуємо тих чи інших, а хто дав нам на це право? Чи ви такі праведні? Співчуваю рідним у непоправній втраті внука, сина, чоловіка, батька.

  5. Черстві душею люди з трагедію роблять причину для пліток і обливання брудом..Піар на смерті – найганебніша справа! Майте совість. Про покійних або добре, або нічого! Співчуття родині, хай спочиває з миром!

  6. Не стало золотої людини,Андрюха спочивай з миром. А ви приступа, спартак, петро і степан: вам бути тільки поруч з такими гнидами, як самі.. кусайте локті, що ви не знали прекрасну людину.

  7. Нашим людям дай тiльки привiд для плiток…а мужикi ще гiрше баб, я вам це точно кажу..хлiбом не корми дай поп..дiти…

  8. Піаряться на всьому, на чужих бідах, на чужих досягненнях, на чужих проколах. Ганьба їм!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа