<

Політолог Антон Бугайчук про вибори-2020: яким соцопитуванням довіряти, чому необхідно прийти на дільниці та про відеоролики кандидатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:16 | 23.10.2020 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

Луцький політолог Антон Бугайчук активно спостерігає за ситуацією, що складається довкола місцевих виборів. Журналісти інтернет-видання «БУГ» вирішили запитати його експертну думку стосовно передвиборчої кампанії на місцях.

Попри доволі поширену думку, що цього року передвиборча гонка – найбрудніша, Антон Бугайчук спростовує таку теорію. Але зазначає, що ці вибори дійсно особливі для володимирчан та нововолинців, адже, на відміну від попередніх виборів, нині спостерігається сильна конкуренція діючим представникам влади.

Окрім цього, значна відмінність полягає і в способах ведення кампанії. Наприклад, опираючись на досвід переможця президентських виборів, кожен кандидат записує відеоролики, сподіваючись, що це допоможе. Проте Антон Бугайчук переконаний, що звичайне копіювання успішних кейсів не гарантує перемоги, адже не кожен впевнено почувається перед камерою і не у всіх виходить переконливо звернутись до виборців через екрани.

Обговорили і вплив медіа на вибір громадян, яким соцопитуванням варто довіряти, як зробити обґрунтований вибір та чому усім необхідно прийти 25-го жовтня на виборчі дільниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок