<

Поліцейські склали протоколи на п’яних підлітків у нічних закладах Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 29.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1669
/ коментарі 2

Із 26-го на 27-ме вересня у Володимир-Волинському районі відбулась перевірка нічних розважальних закладів міста на перебування дітей до 16-ти років без супроводу дорослих осіб після 22:00 .

Перевірку проводили інспектори ювенальної превенції спільно із дільничними офіцерами поліції, поліцейськими офіцерами громад, службами у справах дітей, центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, повідомляє ювенальна превенція області у фейсбуці.

Під час перевірки виявлено два факти перебування неповнолітніх у стані алкогольного сп’яніння в нічний час доби в розважальних закладах без батьків, один факт доведення дитини до стану сп’яніння, чотири факти невиконання батьківських обов’язків.

Поліцейськими складено два протоколи про адміністративні правопорушення відносно неповнолітніх за ч. 1 ст. 178 КУпАП (розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях, перебування в п’яному вигляді, що ображає людську гідність та мораль).

Один протокол на дорослу особу за ст. 180 КУпАП (доведення дитини до стану сп’яніння). Два протоколи на відповідальних осіб за проведення розважальних заходів за ч. 1 ст. 180-1 КУпАП (порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування).

Чотири протоколи відносно батьків та опікунів за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей).




коментарів: 2
  1. Молодці,якщо батькам байдуже,то хоч охоронці закону проконтролюють !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа