<

Польський підрядник обіцяє покласти вирівнюючий шар асфальту на відрізку Устилуг-Володимир до кінця листопада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 9.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Вирівнюючий шар асфальту на відрізку дороги Володимир-Устилуг буде лежати максимум до кінця листопада. Про це заявив представник фірми «Дрог-Буд», яка виконує роботи на відрізку, під час зустрічі з нардепом Ігорем Гузем, кандидатом на посаду міського голови Володимира Ігорем Пальонкою та заступником начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншаном Антоняном.

Перший шар асфальту на відрізку Володимир-Устилуг почали укладати на Устилузькій у Володимирі. Роботи рухаються швидкими темпами. Існують деякі незручності для водіїв, адже відкривають під час робіт тільки одну смугу руху, стоїть регулювальник, проте ці незручності, зазначають, тимчасові.

“Хочу відразу зауважити, що вийшла стаття на Українській Правді, що якщо не буде проголосований певний законопроект, то зупиняться роботи. Скажу, що я і мої колеги включаємося і, думаю, що все буде гаразд і законопроект буде проголосований,” – сказав нардеп.

Також він зазначив, що при нагоді було проговорено з представником Служби автомобільних доріг і інші об’єкти. Так завершують роботи на дорозі Володимир-Волинський-Верба, Шистівську об’їзну і вже через тиждень техніка Автомагістраль-Південь буде працювати над вкладанням першого шару на 7-ми кілометрах дороги від Нововолинська до Іванич.

“Автомагістраль-Південь перейде на ділянку Нововолинськ-Іваничі. Буде виконано у цьому році 7 кілометрів дороги, а також розмітку і знаки. 7,2 км до Іванич зробимо наступного року. Вже є тендер. Дорогу закінчимо”, – сказав Ншан Антонян, представник Служби автомобільних доріг Волині.

Голова Зарічанської ОТГ, кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського Ігор Пальонка сказав, що провів багато зустрічей у дворах. Мешканці часто піднімають питання щодо ремонту тротуарів і облаштування велосипедних доріжок.

“Ширина тротуарів дозволяє, щоб облаштувати велосипедну доріжку. Треба це розглянути і обговорити з мешканцями, втілити у життя”.

Читайте також:

Ігор Гузь: Ремонт дороги «Устилуг-Луцьк» через Володимир має фінансуватися від митних надходжень!

Забули про пішоходів: на яких вулицях Володимира-Волинського найгірші тротуари




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа