<

Похворіли педагоги: пояснили, чому школи Володимира-Волинського пішли на дочасні канікули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 10.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
66
/ Коментарі відсутні

У навчальних закладах Володимира-Волинського з 9-го жовтня почалися передчасні канікули, які допоможуть запобігти поширенню коронавірусної інфекції серед дітей і вчителів.

Про це розповів Суспільному завідувач місцевого лабораторного центру Валерій Онищук.

Епідеміолог каже: у навчальних закладах вірус шириться швидко.

“Основна причина даного захворювання – закрите середовище, в нас немає класів більше як 50 кв.м. Висота стелі 2.70 от вам і вся кубатура, а в класі знаходиться від 25 до 30 дітей”, – розповів Валерій Онищук.

Канікули у місті влаштували з 9-го жовтня. Попередньо, триватимуть вони до 19-го жовтня. Рішення про дочасні осінні канікули освітяни Володимира-Волинського ухвалили через стрімке збільшення кількості недужих на коронавірус педагогів та школярів. На дистанційну форму навчання школи не перейшли, бо чимало педагогів нині на лікарняному і навчати учнів нікому.

Нині навчальні заклади, у яких лабораторно підтвердили випадки COVID-19 дезінфікують.

На дочасних канікулах нині п’ять шкіл та один дитячий садок. Якщо епідемічна ситуація у Володимирі-Волинському стабілізується, діти повернуться до навчання 19-го жовтня, розповів начальник міського управління освіти В’ячеслав Петрук.

За даними головної санітарної лікарки області Наталії Янко, Володимир-Волинський у трійці лідерів по поширенню інфекції у навчальних закладах Волині. Станом на 9-те жовтня в області продовжують хворіти понад 120 працівників шкіл та понад 45 школярів. За останню добу зареєстровано 18 випадків захворювань серед персоналу шкіл та 4 – серед учнів. На самоізоляції перебувають понад 6 300 учнів, понад 600 осіб з-поміж персоналу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця