<

Показали, як живуть військові 14-ї бригади у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 6.12.2017 / Володимир / , /
Перегляди
28
/ 1 коментар

В переддень свята – Дня Збройних Сил України – військових 14-ої бригади привітала подарунками влада та показали відремонтовані казарми. 

З візитом до бійців 14-ки завітав голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик у вівторок, 5 грудня, – пише ВолиньPost.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зауважив, що ремонт казарм проводився за рахунок бюджетних коштів, а також волонтерських. Допомагали в облаштуванні житла для військових і меценати та лісівники. Загалом, на ремонт та облаштування містечка витратили близько 10 мільйонів.

На особливому контролі голова ОДА тримав ремонт казарми для танкістів, які є одним із найкращих з’єднань в Україні.

«Це було діло принципу. Коли я вперше сюди зайшов, мені сказали «ось це казарма танкістів». Я сказав, що в такому виді казарма танкістів не може бути. І ми на себе взяли зобов’язання, що зробимо її за 2 місяці», – розповів голова ОДА.

Так, Володимир Гунчик презентував для військових необхідні подарунки. Зокрема, у казармах тепер стоятимуть сучасні телевізори, інші отримали набір посуду, мікрохвильовку та пральну машинку.

«Це маленький подарунок нашим військовим. Нехай радує Вас», – зазначив Гунчик.

Також Гунчик зауважив, що завдання усіх облаштовувати місце проживання для військових 14-ої бригади.

Командир 14-ї бригади Олександр Жакун зазначив, що цілком задоволений умовами проживання. Командир подякував усім, хто долучився до ремонту та облаштування.

«Після трьох років в бліндажах ми повернулися у місце дислокації у такі хороші умови щоб набратися сил та в подальшому в повній бойовій готовності вирушити на Схід України для виконання покладених задач», – розповів Жакун.

До слова, 14-та бригада – єдина в Україні, яка прибула з передової не в намети, а в казарми.

«Я хотів би подякувати кожному військовослужбовцю 14-ої ОМБ та ЗСУ за вірність Батьківщині та військовій присязі. Хотів побажати міцного здоров’я, витримки, терпіння та нових звершень в цій праві, яку ми робимо», – привітав військових із святом командир бригади.

Після огляду казарм військових, на плацу частини, голова ОДА та командирський склад привітав бійців із святом. А військові нагородили голову ОДА відзнакою «За гідність та патріотизм».




один коментар
  1. Чистенький, правда трохи підрихтований “СОВОК”. Як і у часи моєї служби в СА, в ГСВГ. А я вже був думав… В. Гунчика б, на ті двоповерхові нари! Хай би розім’яв зарослі салом, старечі кістки. І у солдатську їдальню вранці. І у наряд. Та крос після руханки на 1 км. Й разів зо п’ять на ніч – учбову тривогу – із виїздом у місце дислокації чи на танковий\піхотний полігон! Ви щось у цьому петраєте, пане-товришу В. Гунчик? Ні? Шкода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер