<

Показали, як виглядатиме відреставроване приймальне відділення ТМО Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 9.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
2517
/ Коментарі відсутні

Розробники презентували проєктно-кошторисну документацію на проведення робіт із реставрації приймального відділення ТМО, що передбачає створення на його базі відділення екстреної медичної допомоги.

На світлинах із візуалізацією можна побачити як виглядатиме відремонтоване приміщення як зовні, так і всередині, повідомляє міський голова Ігор Пальонка у фейсбуці.

Відповідно до розробленого проекту відділення буде рекоструйоване добудованим заїздом для карет невідкладної медичної допомоги, а також розширене до площі понад 2 тисячі метрів квадратних.

“На ремонт приміщення уже оголошуються торги і до кінця року планується його завершення. На це, нагадаю, з місцевого бюджету буде витрачено 26 мільйонів гривень, виділення яких погодили депутати на крайній сесії міської ради”, – йдеться у дописі.

Нове приймальне відділення матиме діагностичний, операційний та інтервенційний блоки з сучасним ангіографом для лікування інфарктів та інсультів.

Тут буде усе необхідне для надання швидкої та якісної допомоги пацієнтам при невідкладних станах по різних напрямах. Відділення також спроектоване таким чином, що у приміщенні буде забезпечений повний доступ для людей з інвалідністю.

Читайте також: Об’єднають Нововолинську й Володимирську лікарні чи залишать одну кластерну: МОЗ оприлюднив проєкт спроможної мережі медзакладів Волині




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок