<

Учні колишньої гімназії Володимира розпочали очне навчання в приміщенні міжшкільного комбінату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 14.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
1566
/ Коментарі відсутні

Від 13-го вересня старші класи новоствореного профільного ліцею Володимира почали навчатися очно у виділеному приміщенні колишнього міжшкільного комбінату на вулиці Луцькій.

Зазначається, що до очного навчання приступили учні 8-11 класів. В укриття школярі ходитимуть до гуртожитку Центру профтехосвіти, що знаходиться через дорогу. Фотографії з процесу навчання в новому приміщенні опублікували на сторінці гімназії у фейсбуці.

“Сьогодні учні 8-11 класів розпочали очне навчання у приміщенні МРЦ. Радість зустрічі, “живе” спілкування, щирі позитивні емоції учнів та вчителів!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Володимирі на базі гімназії створили профільний ліцей. З цього року учнів перших класів до навчального закладу не набирали. Наразі там немає належного укриття, тому учні навчалися дистанційно. Проте його планують будувати “з нуля”, питання вирішує спеціальна комісія. Щоб тимчасово вирішити дану проблему й учні могли навчатися очно, виконавчий комітет прийняв рішення про передачу частини приміщення міжшкільного комбінату на вулиці Луцькій для навчання учнів 5-11-х класів гімназії.

Читайте також: У Володимирі підписали меморандум з представниками шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» щодо реформи в освіті




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця