<

Показали, як у супермаркеті Володимира-Волинського переклеїли стікер на м’ясо, на якому з’явився новий термін реалізації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 18.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У мережі з’явилося відео, на якому показують, як на курячому м’ясі приклеїли один на одного два стікера з різними датами. Товар виявили в супермаркеті City, що у Володимирі-Волинському.

“Будьте обережні, купуючи товар у супермаркеті City. Він може бути протермінований на 7 місяців , як показано на відео стікер просто переклеїли” , – пише в інстаграмі “Твій Володимир”.

https://www.instagram.com/p/B_FT567h2MU/

Як видно з відео, на курячому філе попередньо був стікер із кінцевою датою реалізації – 29.10.2019, а запаковано – 09.2019, (день на відео не видно – ред). На новому зовсім інші дати: запаковано – 16.04.20, вжити до 16.05.2020. Тож під відео стверджують, що м’ясо пролежало 7 місяців, після чого на нього приклеїли новий стікер зі свіжою датою.

Під публікацією з’явилися коментарі користувачів, які пишуть, що таке там відбувається неодноразово.

Люди коментують: “У тому магазині завжди так”.

“А я думав, всі знають що Сіті торгує протермінованими товарами. Там навіть запах не дуже приємний”.

Також з’явилася версія про те, що м’ясо просто заморозили і таким чином, без порушень, продовжили термін реалізації.

“Мені здається спочатку філе продавали свіже (НЕ морозиво), а потім в останній день перед простроченням поклали в заморозку, і природно термін придатності збільшується хоч до одного року. Все правильно”, – пише Олена Лапіна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця