<

Показали, як будується новий переробний комплекс Володимир-Волинської птахофабрики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 14.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
39
/ коментарі 3

Володимир-Волинська птахофабрика у Турійському районі зводить новий цех переробки. Відео з будівництва споруди опублікували на сторінці бренду «Епікур» у фейсбуці.

Загальна вартість будівництва прогнозується в понад 38 мільйонів євро.

Проект передбачає будівництво переробного цеху потужністю 13,5 тисяч голів на годину з набором усіх технологічних та допоміжних будівель і споруд. Працюватиме він у Гайківській сільській раді, урочище “Підруддя”,1, Турійського району.    https://www.facebook.com/epikurVV.ua/videos/238868617164724/

Переробний цех запроектовано згідно з технологією провідної нідерландської фірми «Marel Stork Poultry Processing». В усіх відділеннях встановлюються автоматизовані лінії, обладнанні сучасним устаткуванням, що мінімізує енергозатрати на роботу самого цеху. Новий переробний цех передбачає відмову від використання полів фільтрації. Система очистки буде аналогічною європейським стандартам.




коментарів: 3
  1. Ми це вже чули неодноразово. Все сучасне, все по євростандартах, а нестерпний сморід в радіусі кількох кілометрів чомусь є…

  2. То в якому районі будують? В заголовку Володимир-Волинському, а у тексті – у Турійському? Журналісти будьте уважніші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер