<

Показ одягу в етно-стилі від Володимир-Волинських майстрів підкорив відвідувачів фестивалю “КНЯЖИЙ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 22.08.2017 / Володимир / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Однією зі складових фестивалю “КНЯЖИЙ”, котрий відбувся поблизу Володимира-Волинського 19-20 серпня, став показ колекцій одягу в сучасному етно-стилі від місцевих майстринь та модельєрів із Львова.

Показ одягу організували засновниці НГО “Creative Studio” Олена Омелюх та Анастасія Азанова.

Додамо, що після показу одягу відбувся випускний учениць Школи леді, проект “Creative Studio”, котрий тривав протягом двох місяців.

Так, перші колекції були дипломними роботами студентів-випускників педагогічного коледжу Володимира-Волинського. Яскравими представниками успішної і талановитої молоді на факультеті педагогічної освіти керують викладачі Клюд Олена та Вітрук Ольга. Від педагогічного коледжу було представлено 4 колекції: “Ярославна”, “Народна лялька”, “Світила”, “Мальовнича Україна”.

Свою колекцію представила і Світлана Літвінчук. Майстриня Світлана Літвінчук віднеслася до інформації про дефіле з надзвичайною відповідальністю – спеціально до фестивалю підготувала колекцію валяного одягу та головних уборів в етностилі із натуральної вовни. Вироби виготовлені за старовинною технологією збивання вовни вручну. Сучасні способи валяння дозволяють виготовляти речі безшовними, пластичними, витонченими. Роботи в даній колекції оздоблені ручною вишивкою в техніці декоративна гладь та елементами етно хусток

Творча майстерня “Вишиванки княжого граду” заснована в 2014 році майстринею-художницею з Володимира-Волинського Оленою Бабійчук, хоча сама ідея творення сучасної вишивки атласними стрічками виникла набагато раніше, у квітні 2012 року. Звичайне захоплення з часом переросло у справу, без якої майстриня не уявляє свого життя.

Місто Володимир-Волинський славиться своїми майстрами рукоділля. Ось однією із яскравих представниць є власниця творчої майстерні “Бонбоньєрка” Юлія Слюсарук.

Модний дім” NACHO”( місто Львів) був заснований у 2011 році Мар’яною Назарчук та Юлією Чолак. Щосезону дизайнери створюють нові колекції та беруть участь у фешн та арт проектах, а також співпрацюють з зірками українського шоубізнесу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер