<

Пояснили, чому володимирчанам потрібно звертатися у військомат перед «пропискою» або зняття з реєстрації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 24.09.2020 / Володимир / /
Перегляди
199
/ Коментарі відсутні

Разом із документами на реєстрацію (зняття з реєстрації) місця проживання призовники і військовозобов’язані надають військовий квиток, тимчасове посвідчення, посвідчення про приписку до призовної дільниці або довідку взамін військового квитка.

В даному документі повинна бути позначка районного (міського) військового комісаріату про зняття з військового обліку або перебування на військовому обліку за місцем проживання, навіть, якщо перереєстрація відбувається в межах одного районну. Тому потрібно, перед подачею документів в ЦНАП, звернутись до районного чи міського військкомату, – пояснює військовий комісар Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату Руслан Яцій.

Це затверджено у постанові Кабінету Міністрів України від 7-го грудня 2016 року № 921 «Порядок організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних» та в «Правилах реєстрації місця проживання» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2-го березня 2016 року № 207.

Нагадуємо, що граничний вік перебування в запасі для чоловіків та жінок становить 60 років.

Виключенню з військового обліку за станом здоров’я підлягають лише громадяни які військово-лікарською комісією визнані непридатними до військової служби із виключенням із військового обліку із відміткою у військовому квитку українського зразку п. 15 стор. 7 та у військовому квитку зразка СРСР п. 32 стор. 32−33.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця