<

Подвійна ДТП під Володимиром-Волинським: зіткнулися три автомобілі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 29.01.2016 / Володимир / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Подвійна ДТП під Володимиром: травмувалися двоє людей. Сьогодні, 29 січня, вночі на автодорозі «Ковель-Жовква» поблизу села Новосілки Володимир-Волинського району в автопригоду потрапили три автомобілі.

ДТП трапилося близько першої ночі. Автомобіль «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 33-річний мешканець Нововолинська, на швидкості врізався в припаркований на узбіччі «Volkswagen». Через сильний удар «Volkswagen» вдарився в автомобіль «Mazda», який стояв перед ним – інформує прсе-служба волинської поліції.

За кермом автомобіля «Mazda» був 22-річний мешканець Іваничівського району. Його госпіталізували в хірургію Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. Водій «Mercedes-Benz» після огляду медиків від госпіталізації відмовився.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 27 січня, ввечері близько 19 години на вулиці Незалежності в райцентрі Ковель п’яний водій на бусі «Volkswagen LT» врізався в припаркований автомобіль «Opel Astra». Після удару «Volkswagen» вилетів на зустрічну смугу й зіткнувся з автомобілем «Volksvagen Transporter», під керуванням 42-річного мешканця райцентру. У ДТП постраждала 24-річна пасажирка автомобіля «Opel». ЇЇ госпіталізували у травматологічне відділення місцевої лікарні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа