<

Подружню пару володимирчан привітали із золотим весіллям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:56 | 10.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
2032
/ Коментарі відсутні

8-го січня подружжя володимирчан Юрія та Лариси привітали із золотим весіллям. На весільний рушник вони стали 50 років тому саме у різдвяні свята.

Доля звела майбутнє подружжя Коркуленків іще в студентські роки у Києві, де обоє навчались, – повідомляють на сайті Володимира.

Кажуть, що познайомились на танцях, після чого довгий час не бачились, а коли знову зустрілись, то зрозуміли, що більше розлучатись не хочуть. І навіть через 50 років спільного життя ювіляри змогли зберегти свої щирі почуття і взаємну повагу.

До Володимира родина переїхала 46 років тому, коли Юрія Петровича направили служити до місцевої військової частини.

Відтоді місто на Волині для родини військовослужбовців стало по-справжньому рідним, адже тут народились та виросли обоє їхніх синів, які також пішли по стопах батька.

«Треба у Бога заслужити, аби дожити у парі до таких років. Щиро вас із цим вітаю. Ви є справжнім прикладом для наслідування молодими поколіннями, які повинні бачити, що міцна сім’я є запорукою і міцної громади. Бажаю вам ще багато років спільного життя при здоров’ї, нехай діти та онуки вас тішать, а кожен день приносить лише хороші миті», – зазначив міський голова Ігор Пальонка, вітаючи «ювілейну» подружню пару.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця