<

Подробиці Володимир-Волинського “Сафарі”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 28.02.2015 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

На Волині молодики влаштували на позашляховиках “сафарі” на фермерських угіддях. Внаслідок цього пошкоджено кілька гектарів озимини.

21 лютого на Горохівщині чоловіки на п’яти позашляховиках  їздили на великій швидкості по полі та стріляли, – пише Громадське.Волинь

В одному з інтернет видань з’явилась інформація, що “сафарі” полями влаштували волинські волонтери.  Останні ж обурюються і стверджують, що це робота місцевих мажорів з Володимира-Волинського.

Волонтер і керівник підприємства, де ремонтують військові авто Олексій Панасюк вважає, що ті, хто їздив полями, мають визнати свою вину.

«Чого не вистачає смілистості зізнатися?  Хай прийдуть до фермерів, віддадуть гроші за шкоду завдану врожаю, який би мав бути», – зазначив Панасюк.

Голова громадської організації «Активіст»  Костянтин Зінкевич  заявляє, що волонтери не мають жодного відношення до “сафарі”.

«Найперше звинувачує  (волонтерів – ред.) влада і громада, деякі ЗМІ. Спочатку нам було смішно, але  потім побачили, що люди дійсно в це вірять. Ті люди, що по полях їздили, вони жодного стосунку до волонтерства не мають.  Всі, хто їздив на джипах  – всі з Володимира.  Ми їх всіх знаємо», – говорить Зінкевич.

Свідок події, єгер Микола Причепа  розповідає, що мажори стріляли з нарізної зброї.  Каже, що любителі екстремальних розваг мали прилади нічного бачення та буди одягнені у військову форму. Фермер  йому розповідав, що вони кидали гранати. Він одразу ж  подзвонив в міліцію.

«Вони почали під лісом сильно швидко їхати, гнали вони. Мали з собою тепловізори.  Побачили кабанів, почали стріляти. Люди, хто мав дрова, хто був поряд, почали втікати.  Спочаку подумав, що люди їдуть на АТО.  Бо у форму одягнені, в камуфляжах дорожчих», – зазначив Микола Причепа.

За його словами, ті джипи вторік затримували у Володимирі-Волинському.

«Стріляли. Спочатку  люди подумали, що навчання. Але які навчання по озимині?», – дивується місцевий єгер.

«Згодом вони (мажори) розказували, що займалися їздою по бездоріжжю. По озимині – це бездоріжжя», – обурюється місцевий єгер.

«Прокуратура Горохівського району тримає на контролі хід досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного пошкодження посівів зернових культур особами, які влаштували “сафарі” засіяними озиминою полями на позашляховиках, що нібито призначалися для передачі воякам АТО», – повідомили  у прес-службі прокуратури у Волинській області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер