<

Подорожчає плата за харчування дітей у садочках Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 2.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на засіданні виконкому 29-го листопада розглядали вартість харчування дітей у закладах дошкільної освіти з нового року у відповідності до Закону України «Про дошкільну освіту». Отже, дітей від 2 до 3 років харчуватимуть за 25 гривень, а від 3 до 6 років – за 34 гривні.

Батьківська плата Становитеме 70%, решта – з міського бюджету.

Про це пише Місто вечірнє.

Повністю звільнятимуть від плати за харчування дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою, дітей працівників, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей із малозабезпечених сімей (якщо у сім’ях сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), дітей, загиблих військовослужбовців, які приймали участь в АТО/ООС, дітей батьків-учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО/ООС, дітей із сімей, які перемістилися з тимчасово окупованої території України, району проведення АТО/ООС.

Половину вартості харчування сплачуватимуть за дітей із сімей, де виховується троє і більше діток. Частину повної вартості харчування покриватиме міський бюджет, а частину – батьки.

Зміна цін на харчування дасть змогу суттєво покращити меню в їдальнях та організувати для дітей більш якісне харчування. Зміни набудуть чинності з 1 січня 2020 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця