<

Податківці Володимирщини привітали представників бізнесу із Днем підприємця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:55 | 7.09.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Напередодні Дня підприємця перший заступник начальника Володимир–Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Оксана Левчук привітала представників бізнесу Володимирщини із їхнім професійним святом.

Вітаючи присутніх представників бізнесу, Оксана Левчук зазначила, що сьогодні малий і середній бізнес став надзвичайно важливим фактором соціально-економічного розвитку нашої країни. Підприємництво активно проявляє себе в різноманітних сферах нашого життя, займаючи все більше енергійних, ініціативних людей.

,, Ми з великою повагою ставимося до усіх тих, хто поєднує успішну бізнесову діяльність із сумлінною сплатою належних державі платежів. Завдяки Вашим зусиллям та професіоналізму наповнюються бюджети усіх рівнів, створюються нові робочі місця ” – підсумувала Оксана Левчук

За позитивну динаміку розвитку підприємницької діяльності, забезпечення значних надходжень платежів до бюджету та високий рівень податкової культури перший заступник начальника вручили подяки приватним підприємцям: Книшу А.М.; Лущакевич Л.В. та Новицькій З.О.

Оксана Андріївна також зазначила, що злагода та порозуміння між тими, хто збирає податки, і тими, хто їх сплачує є передумовою створення цивілізованої податкової системи в країні.

Зустріч закінчилася засіданням ,, круглого столу”, під час якого заступник начальника відділу доходів і зборів з фізичних осіб Ірина Наумчук розповіла про зміни в застосування РРО платниками єдиного податку та порядок повідомлення органів ДФС про прийняття працівників на роботу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа