<

Побори чи благодійні внески у садочках Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 28.10.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 14

28-го жовтня, у дошкільному навчальному закладові №2 ”Казка” відбулися збори, за участю начальника відділу освіти Володимира-Волинського, батьківського комітету, працівників садочку та активістів міста.

“Недавно мер міста дав наказ заборонити будь-які “благодійні” внески в закладах освіти. Так як місцевий бюджет перевиконано на 180%, то у міської влади є можливість забезпечити всім необхідним і садочки, і інші заклади навчання. Будь-які благодійні внески, які у батьків вимагатиме адміністрація садочку, повинні фіксуватися у відповідних установах та розслідуватися.” – сказад Дмитро Здіховський.

Активісти Володимира-Волинського висловили власну точку зору, як боротися із поборами у закладах навчання, зокрема в садочках. Проте, батьківський комітет не підтримав ідей активістів та констатував, що їх все й так влаштовує і ніяких поборів у садочку немає. Хоча дехто із присутніх підтвердив, що добровільно сплати 500 гривень, коли дитина йшла в садочок.

DSCN7971
DSCN7959




коментарів: 14
  1. Це обурливо, коли прийшли непонятні люди і почали чмирити всіх і все в садку.Нікому не відомо що і кому вони хотіли цим довести. Але пропозиція О.Кандиби це повний абсурд…

  2. От ніяк народ не заспокоїться! Дивно, коли батьки з одного садочка вчать батьків іншого садочка!!!

  3. Саме цікаве, що мамаші які це все затіяли, поопускали голови та мовчали, наче води в рот набрали.

  4. Те що вони не компетентні це факт.В садках все добре. А те що хотіли по випендрюватись це ясно.

  5. Ще пройде багато років, поки батьки зрозуміють, що були не праві. Активісти молодці! Система поборів рушиться!

  6. I ще пройде багато років, поки батьки зрозуміють, що були не праві. Активісти молодці! Система поборів рушиться!

  7. для 777 – “От ніяк народ не заспокоїться! Дивно, коли батьки з одного садочка вчать батьків іншого садочка!!!” – от ніяк Західняки не заспокояться. Вчать Донбас жити! Ми східняки все маємо і кормимо Захід, а вони продажні С….- Чи не так це звучить? Може Ви думали зміни на краще прийдуть до Вас з тортом? Жаль таких як ТИ нерозумних багато

  8. Пропозиція звучала так: ми здаемо певну сумму грошей на фонд групи і певну сумму на фонд садочка раз в пів року. Якщо це фіксована сума то це получаеться ми міняем шило на мило.А мае бути ДОБРОВІЛЬНО. Я голова батьківського комітету одніеі групи ні я ні вихователі не вимагають гроші в батьків.Тож з-за декількох батьків які жалілись і мовчали на зборах дійсно міняти напрацьовану роками систему безглуздо.І якби садочок був на стільки поганий то в групах не було б по 30 дітей.

  9. еййй це хто тут пише від мого імені так жостко ….прошу аджмінів перевірити з чиєї почти це написано моя справжня адреса
    anjey.hot@gmail.com
    все інше це фейки !

  10. Андрію. Те, що ви вмієте пересмикувати, ніхто не сумнівається!!!
    В свій час я була головою батьківського комітету одніє з груп у садочку №2 і добре знаю, що і як відбувається. Батьки збиралися без вихователів і завідуючої і обговорювали, що ми можемо зробити своїми силами. Потім уточнювали, що може зробити садок. Те, на що не було коштів у садка, намагалися зробити самі. Для прикладу: в роздягільні були старі шпалери і занавіски (попрані, попрасовані, але старенькі). Обговорили батьки (виключно батьки!!!), у скільки це нам обійдеться, хто може здати необхідну суму. Двоє батьків сказали, що коштів не мають і запропонували поклеїти шпалери. Все було куплено з чеками і звіт ми зробили перед батьками, а не перед адміністрацією. До цього часу чеки у мене вдома в зошиті. З 26 батьків жодного не було незадоволеного!!! Все треба робити з розумом! А не піднімати “хай” там, де його немає!От коли це в примусовому порядку відбувається – це інша справа.

  11. Принаймі починають говорити!А Здіховський прям відповідальний за виховання дітей міста,в тому числі і патріотичного,маючи двох синів-зрадників!Коли це безглуздя зникне????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця