<

Плейлист листопада від Дмитра Кошляцького: що варто послухати для настрою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:20 | 3.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

Музичний плейлист здатен змінювати настрій і заряджати позитивними думками, навіть якщо надворі – останній місяць осені. Нові пісні і мелодії у вашому плейлисті – це шанс отримати нові емоціїі, з якими день буде яскравішим.

Піснями зі свого плейлиста поділився з БУГом фронтмен гурту “Етнаterra”, організатор музичної сцени фестивалю “Княжий”, мультиінструменталіст з Володимира-Волинського Дмитро Кошляцький.

Як зізнався Дмитро Кошляцький, останнім часом він слухає здебільшого «важку» музику, але вона не для кожного вуха є приємною. Тому, замість того, щоб скидати пісні теперішнього свого плейлисту, музикант запропонував десять треків, які рекомендує послухати. Вони презентують різні жанри музики.

Отож, список пісень, які варто послухати, від Дмитра Кошляцького:

1. ONUKA – ZENIT . У треку можна розчути чимало народних інструментів — цимбали, бандуру, дримбу, трембіту. Вже вкотре участь у роботі над піснею гурту взяв дитячий хор.

2. Coldplay – Orphans. Нова пісня знаменитого на весь світ гурту, яка побачила світ наприкінці жовтня.

3. DakhaBrakha, ONUKA, The Maneken, Katya Chilly – Голос води. Голос води — це перша симфонія, створена природною водою разом з DakhaBrakha, ONUKA, Katya Chilly та саунд-продюсером The Maneken. Ця синергія людини і природи доводить, що ми можемо творити прекрасне разом.

4. LATEXFAUNA SURFER – пісня українського гурту, який творить електронну музику.

5. Niia – Last Night In Los Feliz – чарівний голос і райське звучання інструментів. Магічна осінь.

6. P. PAT, YUKO – Bliad (Hrushka) – нова пісня українського гурту, який потрапив у фінал національного відбору на Євробачення.

7. Israel “IZ” Kamakawiwoʻole – Somewhere over the Rainbow – пісня-балада, яка свого часу була відзначена премією «Оскар» в номінації «Найкраща пісня до фільму». У виконанні Ізраеля її почуло півсвіту.

8. KALUSH – Не маринуй. Це той випадок, коли особливості вимови емсі та швидкість читки досягають такого рівня, що слухати подобається, але з наскоку розібрати, про що в пісні, власне, йдеться, не вийде при усьому бажанні, пише Rap.ua.

9. Vivienne Mort – Пташечка . Український гурт зі своєрідним звучанням. Пісня про кохання і про самотність.

10. JINJER – Perennial – український гурт, який створює важку музику. Вже кілька років JINJER гастролює Європою.

Музику для статті запропонували БУГу і читачі у соцмережах. Пісні різні за жанрами і настроєм, адже їх відбирали різні люди, тому, маємо надію, кожен для себе щось знайде:

1.SAINt JHN – Roses (Imanbek Remix)

2. The Cranberries – Zombie

3. No Doubt – Don’t Speak

4. Sia – Unstoppable

5. БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – Хочеш

6. KOZAK SYSTEM – У осені очі твої

7. Hypnogaja – Here Comes The Rain Again

8. Chubby Checker & California Jubilee in – Let’s Twist Again




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер