<

Платники Володимир-Волинської ОДПІ цьогоріч вже сплатили 141,2 мільйони гривень єдиного соціального внеску

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 11.08.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За сім місяців 2015 року від представників господарюючих структур та бізнесу, які перебувають на обліку в Володимир-Волинській ОДПІ, надійшло 141,2  млн. грн.. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування,- повідомляє  Володимир-Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області .

При цьому, начальник Володимир-Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Ігор Пакулець зазначив, що динаміка надходжень єдиного соціального внеску свідчить про наявність сталої тенденції до їх щомісячного зростання. Відтак, за сім місяців поточного року від платників єдиного внеску додатково до бюджету надійшло 10,4  млн. гривень.

“Своєчасність сплати ЄСВ в  непростій соціально-економічній ситуації нашого сьогодення надзвичайно важлива. Адже надходження від внеску – це основа для своєчасних виплат пенсій та соціального захисту наших громадян. Представники господарюючих структур та бізнесу, які знаходяться на обліку в нашій інспекції, добре розуміють це”,- підсумував начальник Володимир-Волинської ОДПІ.

Довідково: в липні цього року від платників податків, які  знаходяться на обліку в Володимир-Волинській ОДПІ, надійшло понад 19,9 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, додатково за цей період часу місцевими платниками до бюджету сплачено понад 0,1 млн. гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця