<

Платники Володимир–Волинської ОДПІ цьогоріч вже перерахували для армії 6,7 млн. грн. військового збору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 30.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За  вісім місяців  цього року  від платників  податків, які перебувають на обліку у Володимир–Волинській ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області   до  Державного бюджету надійшло 6,7  млн. грн. військового збору.

Зокрема, платники податків міста Володимир – Волинського та Володимир – Волинського району за цей період часу перерахували для армії,  відповідно, 4,5 млн. грн. та 1,3 млн. грн.,  платниками  Локачинського району сплачено 0,9 млн. грн., – інформує  Володимир – Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

,,Платники нашої інспекції продовжують сумлінно сплачувати військовий збір, тим самим сприяючи зміцненню обороноздатності нашої країни ”,- зазначив начальник Володимир – Волинської  ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області  Ігор Пакулець.

Разом з тим, фахівці Володимир – Волинської  ОДПІ зазначають, що об’єктом оподаткування військовим збором є доходи  у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних витрат або інших виплат і нагород, які нараховуються( виплачуються, надаються) платнику  в зв’язку з трудовими відносинами  та за цивільно-правовими договорами;  виграшу в державну та недержавну грошову  лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора  азартної гри.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер