<

Платники Володимир-Волинського та Локачинського району поповнили бюджет на понад 249 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 3.11.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Платники міста Володимир – Волинського, Локачинського та Володимир–Волинського районів з початку року поповнили бюджет на понад 249 мільйонів гривень.

Представники бізнесу та місцеві суб’єкти господарювання, які перебувають на обліку у Володимир – Волинській ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області за січень – жовтень 2015 року забезпечили надходження до Зведеного бюджету в сумі 249,8 млн. гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження до державної скарбниці зросли у два рази,- інформує Володимир-Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

До загального фонду Державного бюджету України за десять місяців цього року  надійшло 137,7 млн. гривень. До місцевих бюджетів м. Володимира – Волинського, Локачинського та Володимир – Волинського районів надійшло 112,1 млн. гривень.

За словами  начальника Володимир-Волинської ОДПІ Ігоря Пакульця,  найбільшу частку в надходженнях до місцевих скарбниць займає податок з доходів фізичних осіб – це 68,0 млн. грн., єдиний податок – 11,2 млн. грн. та плата за землю – 13,0 млн. гривень.

,,Сьогодні наше  головне завдання – розуміти  потреби платників податків, професійно консультувати та надавати  підприємцям та громадянам  Володимирщини сучасні послуги, – підкреслив Ігор Пакулець,- очікувані результати такого плідного діалогу – забезпечення наповнення дохідної частини бюджету,  відтак і своєчасне фінансування важливих соціальних програм на місцевому рівні ”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок