<

Платники податків з Володимира–Волинського протягом 2015 року поповнили бюджет на 311,2 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 5.01.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом 2015 року платники податків міста Володимира – Волинського, Локачинського та Володимир – Волинського районів сплатили до Зведеного бюджету 311,2 млн. гривень.

За словами начальника Володимир – Волинської ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області  області Ігоря Пакульця у порівнянні до визначених завдань до бюджету додатково надійшло 32,1 млн. гривень.

Зокрема, платники спрямували до Державного бюджету 167,9 млн. грн., що на 18,1млн. грн., більше від доведеного завдання. Найбільші надходження склала сплата за користування надрами для видобування газу – 100,0 млн. гривень.

За цей же час місцеві бюджети отримали 143,3 млн. гривень. У порівнянні до планових показників до місцевих скарбниць додатково забезпечено поступлення у сумі 14,0 млн. гривень.

Щодо бюджетоформуючих платежів, то податку з доходів фізичних осіб надійшло – 88,3 млн. грн., плати за землю – 15,5 млн. грн., єдиного податку –15,4 млн. гривень.

,, Такі результати досягнуті, перш за все, за рахунок висококваліфікованої, сумлінної та напруженої роботи працівників інспекції та наших партнерів – платників податків, надходження від яких зростають”, – зазначив Ігор Ігорович.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа