<

Платники податків Володимир–Волинської ОДПІ цьогоріч поповнили бюджет на 279 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 1.12.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Платники податків які перебувають на обліку у Володимир – Волинській ОДПІ цьогоріч поповнили бюджет на 279,0 млн. гривень.

До Зведеного бюджету України від платників податків, які перебувають на обліку у Володимир – Волинській ОДПІ,  за одинадцять місяців 2015 року надійшло 279,0 млн. грн., що на 123,7 млн. грн., більше ніж за відповідний період минулого року, – інформує  Володимир – Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області .

До Державного бюджету представниками місцевого бізнесу та суб’єктами господарювання Володимирщини за згадуваний період часу сплачено 152,0 млн. грн., що на 97,2 млн. грн., більше ніж за аналогічний період минулого року.

Начальник Володимир – Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Ігор Пакулець повідомив, що до місцевих бюджетів міста Володимира – Волинського, Локачинського та Володимир – Волинського   районів  за одинадцять місяців цього року надійшло 127,0 млн. грн., а це  на 26,5 млн. грн., більше, ніж за відповідний період 2014 року.

Надходження з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, який відповідально сплачують роботодавці Володимирщини, за згадуваний період часу становлять 248,9 млн. грн., що більше на 41,3 млн. грн., ніж минулоріч.

,, Сьогодні наше головне завдання – розуміти очікування наших платників, професійно консультувати та надавати підприємцям та громадянам Володимирщини сучасні послуги, – підкреслив керівник володимирських податківців,- результат такого плідного діалогу – забезпечення наповнення дохідної частини бюджету і своєчасне фінансування важливих соціальних  програм на місцевому рівні ”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер