<

Платні стоянки у Володимирі-Волинську можуть з’явитися вже незабаром

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 2.06.2015 / Володимир /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

Скупчення автомобілів біля Автостанції, в центрі міста неподалік ресторану “Дружба” та поруч із будівлею районної ради заважає вільному руху пішоходів та під’їзду службового транспорту до організацій та установ, які розміщені на вулиці Небесної Сотні, Устилузькій та площі Героїв. У міській раді вважають, що облаштування платних стоянок – вихід із ситуації, що склалася.

“Нехай це дві гривні, але вони дадуть можливість зробити сучасний паркінг для автівок. Центром міста не можливо пересуватися, особливо у базарні дні, коли купляти та продавати сільгосппродукцію до Володимира-Волинського з’їжджаються з усього району”, – сказав міський голова Петро Саганюк на оперативній нараді 2-го червня.

Не проста ситуація і з пересуванням пішоходів в районі ринку, поруч із міською радою. Стихійне паркування автомобілів, що привозять товар на ринок, створює неодноразову аварійну ситуацію, перешкоджаючи проїзду громадського транспорту та міжміських автобусів.

“Питання вирішиться – воно на часі. Облаштування парковок та розчистка торговців біля ринку – те, над чим працюватимемо”, – запевнив мер.

Окрім того, продовжується асфальтування тротуарів у Володимирі-Волинському. Сьогодні почали роботи біля Частини МНС та районної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа