<

Планують створити дві об’їзні дороги навколо Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 26.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3563
/ Коментарі відсутні

Одне з найважливіших завдань для міста на 2022 рік – це побудова двох нових об’їзних доріг навколо Володимира.

У наступному році почнеться розробка проектно-кошторисної документації. Після цього до кінця 2022-го року вдасться розпочати підготовчі роботи. Інформує народний депутат Ігор Гузь на інстаграм-сторінці.

Проблематику та етапи реалізації такої ініціативи вже обговорили зі Службою автодоріг Волині, міським головою Володимира та головою Зимнівської громади.

“Нові дороги необхідні, щоб розвантажити місто під час літнього періоду, коли мешканці інших міст та областей їдуть через Володимир на Шацькі озера.
Також такі шляхи необхідні, щоб дати можливість об’їжджати місто великовантажному транспорту, адже хочеться, щоб відремонтовані дороги у місті залишалися у хорошому стані”, – йдеться у дописі.

Одна буде йти через Зимнівську громаду з шистівської об’їзної і виходити біля заправки “WOG” на вулиці Луцькій. По ній прямуватимуть автомобілі зі Львова на Луцьк та навпаки.

Друга – з’єднуватиме шистівську об’їзну з кінцем вулиці Устилузької у Володимирі (біля заправки “WOG”). Вона дозволить об’їхати місто тим, хто прямує з Нововолинська до кордону та на Шацьк чи Ковель.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця