<

План заходів як у Володимирі-Волинському відзначати будуть День пам’яті та примирення, 72 річницю перемоги над нацизмом у Європі,

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 4.05.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Заходи приурочені Дню пам’яті та примирення та 72-й річниці перемоги над нацизмом у Володимирі-Волинському розподілили на три дні.

5-го травня – відвідування ветеранів війни за місцем їх проживання,  у госпіталях, лікарнях, інтернатних закладах системи соціального захисту. Вручення продуктових наборів

8-го травня – в усіх храмах міста з 9-ї до 11-ї години відбуваються поминальні богослужіння за загиблими в роки війни.

Об 11-й годині  – громадська панахида за загиблими в роки війни, покладання квітів до Обеліску Слави, дошки пам’яті за загиблими учасниками АТО за участю ветеранів війни і праці, представників влади, громадськості, військовослужбовців 14-ої ОМБр.

23:01 годині – Акція “Перша хвилина миру”

9-го травня:

10.45 годині – зустріч ветеранів біля Обеліску Слави, покладання квітів.

В 11-й годині  – зустріч міського голови Петра Саганюка з ветеранами війни і праці, нагородження, вручення грошових допомог, святковий концерт «Юність, обпалена війною» (КМЦ).

Об 18-й годині – вечір духової музики ( сквер біля КМЦ).

У бібліотечних закладах міста відбудуться виставки літератури, зустрічі з ветеранами, години пам’яті, інші тематичні заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення та 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В міському архіві облаштовано документальну виставку.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста проведуть тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Другої світової війни, зустрічі з ветеранами війни, виховні години з залученням бійців АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер