<

Пізнавальну вікторину про побудови успішної кар’єри провели для студенетів Володимир-Волинського ВПУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 15.12.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Напевно, студентські роки – чи не найбільш яскраві у житті багатьох. В цей період ми знаходили нових друзів, робили перші самостійні кроки, шукали істини у ще складних на той час речах, прагнули досконалості, задумувались про професійне майбутнє, просто насолоджувались спілкуванням один з одним.

Саме до цієї атмосфери юності, оптимізму, безтурботності долучилися фахівці Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості. Спілкування проходила у формі вікторини «Чи знаєте Ви що?» Студенти Володимир-Волинського ВПУ груп «електромонтери» та «кравці» розділились на три команди: «Депутати», «Верховна Рада» та «Кава». На початку неуважні, шумні, говірливі вже на першому питанні захопились, були активними. Учасники мали змогу познайомитись із роботодавцями міста і району, відгадували професії, знайомились з новими та сучасними тенденціями ринку праці, засобами самореклами та джерелами пошуку роботи, пригадали історію свого навчального закладу. Атмосфера заходу була дружня і весела. В результаті визначено переможців та вручено призи.

Пройдуть роки, і вже в минулому студенти, будуть пригадувати свої студентські роки, і, сподіваємось, що частинкою цих спогадів буде наша вікторина, хоча і в жартівливій формі проведена, але пізнавальна і корисна для майбутніх кроків у побудові кар’єри.

Н. Веремчук, заступник директора Володимир-Волинського МРЦЗ

Фахівці Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості провели зустріч із студентами Володимир-Волинського ВПУ груп «електромонтери» та «кравці» у формі вікторини «Чи знаєте Ви що?». Групи розділились на три команди: «Депутати», «Верховна Рада» та «Кава»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа