<

Після ремонту дороги за кілька хвилин можна буде дістатися Устилуга, – мер Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 15.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
3268
/ коментарі 2

Після того, як завершаться ремотні роботи на дорозі Н-22, до Устилуга можна буде дістатися від Володимира дуже швидко, зазначив Ігор Пальонка. Дорога до кордону – це хороша інвестиція в громаду, на яку зверне увагу потенційний інвестор. Проте відкритття пункту пропуску цілком залежить від польської сторони. Наразі він повноцінно не працює.

Дорогу від Володимира до Устилуга ремонтують швидкими темпами. Тільки 11-го червня розпочали ремонт Устилузької (траси в межах міста) і вже 15-го червня – завершують.

Після цього на нове покриття нанесуть розмітку та встановлять відповідні знаки. Роботи планують завершити на початку липня. Їх виконує польська фірма на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

“Тепер до Устилуга можна дістатися за кілька хвилин. Найближчим часом надіємося, що буде відкритий перехід.

Тут все залежить від польської сторони, а ще, в першу чергу, від ситуації яка буде з коронавірусом”, – сказав 15-го червня міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Перехрестя вулиць Драгоманова, Козацької та Устилузької, що біля пам’ятника-танка, вдалося включити в план робіт в рамках благоустрою Устилузької за кошти Служби автодоріг. За що місто вдячне, адже це була проблемна ділянка і потребува ремонту, зауважив мер.

Він зазначив, що за кошти міського бюджету планують також облаштувати тротуари від школи №1 і біля педагогічного коледжу. Їх виконають з бруківки. На цілі потрібно близько 5-ти мільйонів гривень.

Читайте також: «Устилуг» перетворився на хлів, – Гузь підняв питання необхідності реконструкції пункту пропуску.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер