<

Після інспекції Лялі на вулицях Володимира-Волинського комунальники поремонтували найбільші ями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 4.01.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Передноворічна інспекція Лялі проведена 28-го грудня показала в якому поганому стані дороги Володимира-Волинського будуть зустрічати 2017-й рік. Після виходу фоторепортажу комунальники міста відреагували та не зважаючи на святкові дні “полатали” ями, щодо яких інспектор Ляля мала найбільше зауважень.

Зокрема, інспектор Ляля була шокована тим, як просіло дорожнє покриття на вулиці Княгині Ольги біля залізничного переїзду. Обурив і той факт, що саме на цьому відрізку нещодавно були проведені роботи. Дану перешкоду на дорозі, інспектор Ляля назвала “траншеєю з асфальту”.

Однак, комунальники Володимира-Волинського відреагували та засипали нерівність щебенем дрібної фракції.

Так, станом на 4-те січня 2017-го року дана ділянка проїзджої ділянки виглядає наступним чином:

Інспектор Ляля задоволена, що на її зауваження відреагували, проте є сумніви щодо якості проведених робіт. Однак зважаючи на погодні умови, інспектор Ляля сподівається, що весною зазначену проблемну ділянку відремонтують належним чином.

Додамо, що поремонтували і інші ями та вибоїни по вулиці Княгині Ольги та Володимира Великого, котрі інспектор перевіряла.

Інспектор Ляля продовжує інспекції в регіоні Прибужжя.

Нагадуємо, що “Інспектор Ляля” в сидячому положенні має зріст 6-ть сантиметрів, тому для нас є своєрідним мірилом, що візуально показує, які глибокі та небезпечні вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер